Wie is Stolk Webdesign?

Ik ben Peter Stolk, het gezicht achter Stolk Webdesign. Ik heb al ruim tien jaar ervaring in de IT en bouw sinds 2017 als webdesigner responsieve WordPress websites in het Flatsome-template.

Portfolio bekijken

Hoe het begon

Een aantal jaar geleden werd mij gevraagd of ik een webshop kon maken voor kinderkleding. Zo kwam ik voor het eerst in aanraking met WordPress. Voor mij een echte eyeopener, helemaal toen ik eenmaal met Flatsome begon te werken en me steeds meer ging verdiepen in alle mogelijkheden die dat biedt voor ieder type klant. Zo kwam ik erachter dat ik websites ontwerpen en bouwen ontzettend leuk vond om te doen.

Inmiddels heb ik talloze websites gebouwd voor zeer uiteenlopende klanten zoals bijvoorbeeld een topsporter, jurist, meerdere tekstschrijvers, een hypotheekadviseur, een wellness-instelling, een projectmanager en een bekende vlogger.

Ik heb een voorliefde voor websites met een persoonlijke touch en een duidelijke branding en ontwerp ik graag sites die er nét even uitspringen. Daarbij houd ik van een simpele uitstraling maar met oog voor detail.

“Ik houd van sites die er nét even uitspringen”

Mijn doel als front-end-webdesigner is altijd om een website te ontwerpen die écht aansluit bij wat mijn klant wil, die op alle devices functioneert en die veilig en snel is. Iedere klant is anders en iedere website daarom ook. Dat zie ik als een mooie uitdaging. Sommige mensen weten precies wat ze willen en andere mensen hebben alleen een vaag idee.

Mijn kracht zit hem in het feit dat ik met iedere klant meedenk om voor hen een zo perfect mogelijke website te bouwen. Ik ben communicatief, behulpzaam en hanteer heldere en eerlijke tarieven.

Contact opnemen

PORTFOLIO

Hier enkele van mijn creaties

Bekijk meer