Over Peter

‘Met ruim 10 jaar ervaring op het web (waarvan nu een aantal jaren met WordPress en het Flatsome template) werd mij zo’n 3 jaar geleden gevraagd of ik een webshop kon maken voor kinderkleding. Zo kwam ik voor het eerst in aanraking met WordPress. Voor mij een echte eyeopener, helemaal toen ik eenmaal met Flatsome begon te werken en me steeds meer ging verdiepen in alle mogelijkheden die dat biedt voor ieder type klant.

Met een voorliefde voor een heldere, overzichtelijke look gecombineerd met een persoonlijke touch en een duidelijke branding ontwerp ik graag sites die er net even uitspringen ten opzichte van de meeste websites die je normaal ziet. Uiteraard alles in samenspraak met de klant. Ik ben een fan van een simpele uitstraling maar met oog voor detail.’

– Peter

Samen bouwen aan jouw mooie Website / Webshop.

Contact opnemen