Wie is Stolkwebdesign

Ik ben Peter Stolk, het gezicht achter Stolk Webdesign. Ik heb al ruim tien jaar ervaring in de IT en werk sinds een jaar of drie als webdesigner uitsluitend met WordPress en het Flatsome-template.

Portfolio bekijken

Hoe het begon

Een aantal jaar geleden werd mij gevraagd of ik een webshop kon maken voor kinderkleding. Zo kwam ik voor het eerst in aanraking met WordPress. Voor mij een echte eyeopener, helemaal toen ik eenmaal met Flatsome begon te werken en me steeds meer ging verdiepen in alle mogelijkheden die dat biedt voor ieder type klant. Inmiddels heb ik talloze websites gebouwd voor zeer uiteenlopende klanten zoals bijvoorbeeld een topsporter, jurist, meerdere tekstschrijvers, een hypotheekadviseur, een wellness-instelling, een projectmanager en een bekende vlogger.
Met een voorliefde voor een overzichtelijke look gecombineerd met een persoonlijke touch en een duidelijke branding, ontwerp ik graag sites die er net even uitspringen. Ik houd zelf van een simpele uitstraling maar met oog voor detail.
Mijn doel als front-end-webdesigner is altijd om een website te ontwerpen die écht aansluit bij wat mijn klant wil, die op alle devices functioneert en die veilig en snel is. Iedere klant is anders en iedere website daarom ook. Dat zie ik als een mooie uitdaging. Sommige mensen weten precies wat ze willen en andere mensen hebben alleen een vaag idee. Mijn kracht zit hem in het feit dat ik met iedere klant meedenk om voor hen een zo perfect mogelijke website te bouwen. Ik ben communicatief, heb oog voor detail en hanteer heldere en eerlijke tarieven.

Contact opnemen

PORTFOLIO

Hier enkele van mijn creaties

Bekijk meer