Onderhoud

Onze service stopt niet nadat we jouw website -of shop hebben opgeleverd. Met een van onze onderhoudspakketten zorgen we ervoor dat jij optimaal gebruik kunt maken van jouw WordPress website, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud, bugs en updates. Er zijn verschillende onderhoudspakketten waaruit je kunt kiezen. Zo heb je altijd de ondersteuning die past bij jouw behoefte. Uiteraard kun je ook wisselen van pakket en het eenvoudig opzeggen als je geen support meer nodig hebt.

We bieden de volgende onderhoudspakketten aan:

  1. Standaard Pakket

  2. Plus Pakket

  3. Aanpassingen Pakket

Standaard Pakket

Met dit pakket worden WordPress, Flatsome en de geïnstalleerde plugins up-to-date gehouden.

Ideaal als je wilt dat je website gewoon altijd goed werkt, verder geen ondersteuning nodig hebt en zelf tekstuele- of productaanpassingen kunt doen.
Kosten € 15 per maand

Plus Pakket

Met dit pakket worden niet alleen de updates van WordPress, Flatsome en de plugins bijgehouden, maar is er ook mailondersteuning alsmede de optie tot kleine tekstuele aanpassingen.

De beste optie als je gewoon en goedwerkende online omgeving wilt, af en toe wat vragen hebt, en het ook wel fijn vindt dat wij kleine aanpassingen voor je doorvoeren wanneer jij dat wilt.

Kosten €25 per maand

Aanpassingen Pakket

Met dit pakket verzorgen wij kleine aanpassingen op de site en bieden wij via de mail ondersteuning indien je vragen hebt.

Tevreden met de site en hoe hij werkt maar soms toch wat vraagjes en vind je het fijner dat wij kleine aanpassingen voor je doorvoeren? Dan is dit een prima optie.

Kosten € 15 per maand

Pakket Standaard

Met dit pakket worden WordPress, Flatsome en de geïnstalleerde plugins up to date gehouden.

Kosten € 15 per maand


Bestel Pakket Standaard

Pakket Plus

Met dit pakket worden niet alleen de updates van WordPress, Flatsome & the plugins bijgehouden, maar is er ook mailondersteuning alsmede de optie tot kleine tekstuele aanpassingen.

Kosten €25 per maand
Bestel Pakket Plus

Pakket Aanpassingen

Met dit pakket verzorgen wij kleine aanpassingen op de site en bieden wij via de mailondersteuning indien je vragen hebt.

Kosten € 15 per maand
Bestel Pakket Aanpassingen