Professionele WordPress website laten bouwen

Visueel aantrekkelijk, functioneel op alle devices en helemaal naar jouw smaak.

Offerte aanvragen

Een WordPress website laten bouwen naar jouw smaak

Wil je een professionele website laten bouwen door een freelance webdeveloper die écht kijkt naar jouw wensen? Stolk Webdesign bouwt kwalitatieve en responsieve WordPress websites, helemaal naar jouw smaak. Zo zorg ik ervoor dat jouw website aansluit bij het verhaal dat je wilt uitdragen en daardoor bij jouw doelgroep.

Ben je op zoek naar een website met veel beeldmateriaal en een aantrekkelijk portfolio? Wil je juist een onepager met een stijlvolle maar eenvoudige look and feel? Of een overzichtelijke en goed werkende webshop? Ik help je met alle liefde verder.

Zo ga ik te werk om jouw ideale website te bouwen

Als webdesigner kijk ik voor het bouwen van jouw ideale WordPress website altijd naar jouw wensen, prioriteiten en budget.

Strak budget?

Ik werk met vanaf-prijzen, dat zijn de minimale tarieven die ik hanteer voor het bouwen van websites. Ik kan bijvoorbeeld een website bouwen vanaf € 1.450 en een webshop vanaf € 2.450. Als je op een strak budget zit, kijken we samen in hoeverre jouw wensen mogelijk zijn binnen de minimale tarieven.

Offerte op maat?

Een andere mogelijkheid is dat jij aangeeft wat je precies voor ogen hebt en welke functionaliteiten je nodig hebt en dat ik vervolgens een eerlijke en scherp geprijsde, op maat gemaakte offerte maak.

Websites bouwen van A tot Z

Als front-end-developer kan ik jouw WordPress website van A tot Z voor je ontwerpen en bouwen. Maar ook als je zelf in je hoofd/op papier hebt hoe het eruit moet komen te zien, maak ik exact die website voor jou. Je kunt dus exact de website laten bouwen, die jij voor ogen hebt. Daarnaast verzorg ik, als je dat wilt, ook de webhosting en onderhoud plus support. Op die manier heb je in een keer alles voor je WordPress website goed geregeld bij een betrouwbare partij.

Weet je niet precies wat je wilt of hoeveel je eraan wilt uitgeven, maar wil je hier wel graag over sparren? Neem ook dan gerust contact met me op.

WordPress websites laten bouwen in template Flatsome

Wanneer ik een website bouw voor een bedrijf of organisatie, werk ik altijd met WordPress en het template Flatsome. Flatsome is wat mij betreft het meest veelzijdige, gebruiksvriendelijke en daarom allerbeste template dat er is. Daarnaast is het inmiddels mijn specialiteit dus ik ken alle ins en outs. Flatsome is geoptimaliseerd voor de bouw van websites, webshops en blogs en kan in meerdere talen worden gebouwd. Het template is constant in ontwikkeling en daarom altijd zo up-to-date mogelijk. Het is dan ook niet voor niets dat het in de top tien van de bestverkochte WordPress templates staat. Omdat het een UX-builder heeft, zie je direct hoe de site eruit komt te zien. Daardoor kun je gemakkelijk zelf dingen aanpassen of toevoegen als dat nodig is. Stolk Webdesign ondersteunt je hierin indien nodig of neemt dat helemaal voor je uit handen.

Prijzen website laten bouwen:

Website

v.a. € 1.450

Hosting op nederlandse server

neem contact op

Webshop

v.a. €2.450

Webshosting op Nederlandse server

neem contact op

Add-ons: hosting, onderhoud en support.

Wanneer je een mooie WordPress website hebt laten bouwen, wil je natuurlijk wel dat deze optimaal blijft functioneren. Daarom raad ik aan om ook de WordPress hosting en het onderhoud bij mij af te nemen. Zo blijft alles veilig en up-to-date en heb je er zelf zo min mogelijk omkijken naar.

Lees meer over hosting, onderhoud en support